İZMİR / KARŞIYAKA - Karşıyaka Havva Özişbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Her yıl olduğu gibi bu yılda ''Türk Kızılayı''işbirliği ile düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösteren öğrenci velilerimize ,öğretmenlerimize,mezunlarımıza ,okul çalışanlarımıza ,Türk Kızılay çalışnalarına ve diğer bağışcılarımıza teşekkür ederiz.

May

Okulumuz konferans salonunda,  Ege Bölge Kan Merkezi İzmir Kan Bağış Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Aytül Hasır “Kan Bağışı Faaliyetleri, " konularında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Mrt

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer; 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin 2022-2023 eğitim öğretim yılı I. dönemi derslerinde öğrendikleri konuları pekiştirmeleri, varsa öğrenme kayıpları ve eksiklerini gidermeleri amacıyla "Dersler Cepte" adlı mobil uygulama geliştirildiğini bildirdi.

ÖĞRENCİ - ÖĞRETMEN DESTEK SİSTEMİ (ÖDS) HAYATA GEÇTİ

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı arttırmayı ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) hayata geçti.